vrijdag 2 juni 2017

Dag 14. Airboatride en Florida Mall

Gisteren hadden we het plan gemaakt om vandaag te gaan shoppen in de Florida Mall, omdat de weersvoorspellingen niet al te best waren. Vanmorgen waren er wel wolken, maar het was een lichte lucht. Dus eerst maar naar de Boggy Creek voor een airboatride over de uitlopers van de everglades.


De rit er naar toe was drie kwartier en er was genoeg te zien onderweg. Toen we aankwamen konden we gelijk instappen. De wolken waren inmiddels dreigender... op goede hoop dan maar....

Het was een spectaculair ritje met mooie natuur. We zagen mooie vogels, wilde koeien en hertjes.


Ook nog een aligator gespot.




Maar eigenlijk ging al onze aandacht naar de gitzwarte wolken.... het zal toch niet?....
Het leek er op, dat we net voor de wolkbreuk terug zouden zijn, maar helaas... waar we voor vreesden.... niet te beschrijven! We scheurden over het water en de regen striemde pijnlijk op ons neer. We waren echt tot onze onderbroek klets nat en we sopte in onze schoenen.
We hebben onze kleding uitgeknepen en in ons ondergoed zijn we de auto ingestapt, als we nu aangehouden werden, dan kwamen we vast niet thuis....(die foto's mocht ik niet hier plaatsen)

Onderweg kwam de zon al weer te voorschijn en toen we thuis kwamen, konden we gewoon buiten lunchen. We maakten heerlijke tosti's en  aten verse aardbeien.

Aan het eind van de middag zijn we naar de Florida Mall gereden. Dit keer zijn we goed geslaagd. Carmen en Danny hebben een beer laten maken. Zijn naam is Buddy en hij is nu het broertje van Twirly en James die al weer 10 jaar bij ons wonen.




Eindelijk ben ik geslaagd in de sketcher winkel, hier hebben ze halve maten en die zitten perfect! Tja, welke kies je dan? Ik had aan beide voeten mooie aan....Mijn aanstaande stond al bij de kassa en heeft ze allebei voor me laten inpakken! Wat zal ik straks weer fit aan het werk kunnen op deze fijne schoenen!


Natuurlijk zijn we ook bij de M&M store geweest...



en hebben staan kwijlen bij Carlo's Bakery.



Sven heeft een bling bling horloge gekocht en nog wat kleding. Carmen een mooie ring. (de tweede al deze vakantie) Daarna hebben we heerlijk japans gegeten in de foodcort en zijn moe en  voldaan terug naar de villa gereden.

3 opmerkingen: