zaterdag 3 juni 2017

Dag 15. Gewoon genieten!

De komende dagen wordt het regenachtig hier. De zon scheen vanmorgen door de wolken, dus nog maar een dagje genieten van ons zwembad. We doen allemaal ons eigen dingetje en als we opvliegers krijgen, plonsen we het water in.



Om 3 uur rijden we naar de publix om nog wat boodschappen op te halen. Ze kennen ons inmiddels al en de jongen die bij het inpakken staat, brengt het vandaag naar onze auto. (Natuurlijk niet voor niks)


We eten pannenkoeken en hangen nog wat rond het zwembad. Ma heeft haar boek uit kunnen lezen. Monique kijkt Gtst terug, dat kan ze mooi bijhouden hier. (ze keek wel met haar ogen dicht, hihi) en Sven keek een filmpje...

Rond 7 uur was het klaar met luieren en rijden we richting International Drive voor een sportief rondje midgetgolf. Deze baan hadden we afgelopen week al zien liggen en zag er leuk uit. Hoe dichter bij Orlando, hoe zwarter de lucht er uit zag. Het begon dan ook flink te hozen.... en het bleef niet bij een buitje.
We konden zelfs de auto niet uit om even een winkel in te gaan, dan waren we doorweekt geweest.

De straten stonden blank en de sirenes van hulpdiesten waren overal om ons heen te horen.
Het midgetgolven werd niet wat dus dit stellen we uit naar een later moment. We besloten om terug te rijden naar Davenport (waar geen drup regen gevallen was) en in de villa een gezellig game avondje te houden.






En gezellig dat was het!!!

1 opmerking: