zaterdag 10 juni 2017

Dag 20. Orlando- Miami- Dusseldorf

Ongeveer 48 uur geleden vertrokken we 'smorgens om half 9 vanuit de villa. We zijn naar de Sizzler gereden voor een heerlijk ontbijt. We beseffen allemaal dat dit het laatste moment in Orlando is. Deze vakantie is zo ontzettend snel gegaan!

We rijden de turnpike langs de oostkant van Florida naar beneden. We stopten op tijd om de benen te strekken en de rokers voor een peukie. Af en toe kwam de zon door, maar we hebben ook flinke regenbuien gehad. 


Het plan was, om in Miami nog wat met elkaar te eten, maar toen we om half 3 daar binnen reden, was het enorm druk. We moesten de auto nog inleveren en nog inchecken. ( dit lukte vanmorgen niet online) Onze vlucht ging om 6 uur. Dan maar wat eten op de airport. 

Nog even getankt en de auto inleveren ging snel. Op naar de incheckbalie, dat viel nog niet mee, omdat we tickets hebben van Britisch Airways, maar de vlucht wordt uitgevoerd door America Airlines. We werden overal heen gestuurd en uiteidelijk konden we zelf inchecken. Helaas kwamen er maar 4 tickets uitgerold... Dus alsnog in de mega lange rij staan wachten. Het was inmiddels kwart over 5. Natuurlijk stress alom, als we de vlucht nu maar haalde! We werden door de assistentie uit de rij gehaald en mochten gelukkig voor. Nu moesten we nog door de lange rijen van de douane en naar de gate. Run run run...We hadden nog een kwartier, toen we eindelijk aankwamen bleek de vlucht een uur vertraagd! Pfff. We zijn meteen bij de foodcort geland en lekker gegeten. 




Eenmaal in het vliegtuig hebben we nog een uur gewacht voor we vertrokken. Gelukkig kwam onze vlucht vanaf Londen naar Dusseldorf niet in gevaar, we hadden bijna 4 uur tussenstop. 
Doordat we niet online konden inchecken, zaten we verspreid over het hele vliegtuig. Een vriendelijke Amerikaan wilde wel ruilen. Zo zaten we 3 om 3 bij elkaar met 10 rijen verschil. Na een rustigr vlucht van 8 uur kwamen we op Londen aan. Hier ook weer alle formaliteiten doorgekomen. De laatste anderhalf uur vliegen hebben we geen van allen meegekregen, we lagen nog voor het opsteigen voor pampus en werden letterlijk wakker geschud bij het landen. 

We hebben de auto's opgehaald( wat een verschil met de bak in Florida) en gelukkig pasten onze tassen in de auto, zodat Ma en Sven niet eerst met ons mee hoefden te rijden. 
Vrijdagmiddag...van file naar file...Hun waren 3 uur onderweg naar Maassluis en wij hebben er 4 uur over gedaan.

Eenmaal thuis, zien de buren ons al aankomen. Ze komen meteen een heerlijke zelfgemaakte cake brengen. Mmmm. Ze hebben goed voor onze poezenkinderen gezorgd en de plantjes in de tuin staan er mooi bij! We zijn ze hier enorm dankbaar voor, het is zo fijn dat je weg kunt gaan en geen zorgen hierover hebt. Het is wel weer vreemd om thuis te zijn. Wat zijn de poesjes blij dat we er weer zijn, ze blijven om ons heen draaien en worden flink geknuffeld. 

We proberen het zo lang mogelijk vol te houden en beginnen onze tassen uit te pakken, maar om 9 uur houden we het niet langer vol... we staan te tollen en besluiten ons bed in te gaan. Er is er twee die dit enorm gemist hebben!

We zijn het er over eens het was een onvergetelijke vakantie!!!! Nu al heimwee....

Top: Dat we het zeer fijn met elkaar hebben gehad, mooie villa's en auto, Moniqie heeft ons overal veilig heen gereden, 

Jammer: Dat het weer wat tegen zat, dat alles flink duur is geworden de afgelopen jaren, 

Conclusie: We hebben nog lang niet alles gezien en gedaan wat we wilden, we gaan hard werken, flink sparen en gewoon weer terug!

7 opmerkingen: